Visitkort-side: forside & prisside.

2 sider på dansk, engelsk og tysk. I alt 6 sider

Flot design, professionelle billeder og god struktur. Kr. 2.000,- én gang for alle.
Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med 2 menupunkter, der er 100% klar til at blive lagt op. Der er beskrivelse og fotos på forsiden og på prissiden., hvor der også er en BOOK-knap, hvis du er tilmeldt hos www.booking.com.
Kontakt data til dig vil stå i bunden af hjemmesiden.

Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside. Med i prisen får du designskabelon, 2 færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er.

 

 bb1c

Basis-side: forside, prisside & kontaktside.

3 sider dansk, engelsk og tysk. I ALT 9 sider
Flot design, professionelle billeder og god struktur. Kr. 3.500,- én gang for alle.
Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med 3 menupunkter, der er 100 % klar til at blive lagt op. Der er beskrivelse og fotos på forsiden og prissiden., hvor der også er en BOOK-knap, hvis du er tilmeldt hos www.booking.com.
På kontaktsiden vil dine data stå, der er plads til et foto af dig, der er en kontaktformular, så gæsterne kan skrive til dig - og der vil være et kort, så gæsterne kan se, hvor du bor, ligesom der er rutevejledning.

Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside. Med i prisen får du designskabelon, 3 færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er.

 

 bb2b

Plus-side: forside, profilside, prisside, kontaktside & slideshow.

5 sider dansk, engelsk og tysk. i alt 15 sider
Flot design, professionelle billeder og god struktur. Kr. 6.000,- én gang for alle.
Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med 5 menupunkter, der er 100% klar til at blive lagt op. Der er beskrivelse og fotos på forsiden og prissiden, hvor der også er en BOOK-knap, hvis du er tilmeldt hos www.booking.com.
På profilsiden er der plads til foto af dig/jer samt beskrivelse. På kontaktsiden vil der være en formular, hvor gæsterne kan sende en forespørgsel til dig - og der vil være et kort, så gæsterne kan se, hvor du bor, ligesom der er rutevejledning. På slideshow-siden kan du vælge om du vil vise fotos fra din egen B&B, eller du vil vise seværdigheder fra omegnen. Kontakt data til dig vil stå i bunden af hjemmesiden.

Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside.. Med i prisen får du designskabelon, 5 færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er.

 

 bb1a