ModuleR

Hjemmesider i Joomla består af moduler. Lige som byggeklodser.   Derfor er det let at vedligeholde.

ReFERENCER

Her er et par eksempler på Joomla-sites, til forskellige  målgrupper   Mere...

Timing

Vi laver en køreplan, så du på forhånd ved, hvor lang tid projektet vil tage

VEDLIGEHOLD

En hjemmesides indhold  skal jævnligt opdateres - lige som systemet skal opdateres og backes up

VI TILBYDER:

 

  • Webdesign og udvikling af hjemmesider
  • Rådgivning, afdækning af behov for hjemmeside
  • Sparring og projektledelse
  • Vedligehold og opdatering af hjemmesider
  • Hjemmesider, du selv kan vedligeholde
  • Kurser og foredrag
  • Redaktør og tekstforfatter til internet
  • Undervisning IT & Internet

BAGGRUND

Med en baggrund som afdelingsleder og produktionschef i en internetafdeling – hvor ansvarsområdet omfattede udvikling af eksterne hjemmesider såvel som store portalløsninger samt interne online portaler og –aviser - har Grethe Lambrecht en solid erfaring inden for rådgivning, planlægning, udvikling, indførelse og drift af hjemmesider.

Med en baggrund som it- & virksomhedsrådgiver for virksomheder i Region Sjælland, har hun stor erfaring i at analysere virksomheder og har et stort netværk.

VORES KVALITET

Vi starter fra bunden - og sikrer, at alt er gennemtænkt, så hjemmesiden er i balance, både i forhold til udseende og funktionalitet. 

Vi bestræber os på at efterkomme jeres ønsker, men går ikke på kompromis med kvaliteten, idet vi ønsker at være en objektiv samarbejdspartner, og at I får et holdbart projekt..

Jeres virksomhed skal udtrykke professionalisme, for jeres kunder vil bedømme jeres produkter og ydelser ud fra dét, hjemmesiden signalerer.

karriererådgivning - konflikthåndtering - præsentation ≈ formidling - arbejdsglæde & samspil

ansigtsbehandlinger med masker - ansigtsmassage - hovedbundsmassage - facelift

Visitkort-side: forside & prisside.

2 sider på dansk, engelsk og tysk. I alt 6 sider

Flot design, professionelle billeder og god struktur. Kr. 2.000,- én gang for alle.
Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med 2 menupunkter, der er 100% klar til at blive lagt op. Der er beskrivelse og fotos på forsiden og på prissiden., hvor der også er en BOOK-knap, hvis du er tilmeldt hos www.booking.com.
Kontakt data til dig vil stå i bunden af hjemmesiden.

Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside. Med i prisen får du designskabelon, 2 færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er.

 

 bb1c

Basis-side: forside, prisside & kontaktside.

3 sider dansk, engelsk og tysk. I ALT 9 sider
Flot design, professionelle billeder og god struktur. Kr. 3.500,- én gang for alle.
Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med 3 menupunkter, der er 100 % klar til at blive lagt op. Der er beskrivelse og fotos på forsiden og prissiden., hvor der også er en BOOK-knap, hvis du er tilmeldt hos www.booking.com.
På kontaktsiden vil dine data stå, der er plads til et foto af dig, der er en kontaktformular, så gæsterne kan skrive til dig - og der vil være et kort, så gæsterne kan se, hvor du bor, ligesom der er rutevejledning.

Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside. Med i prisen får du designskabelon, 3 færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er.

 

 bb2b

Plus-side: forside, profilside, prisside, kontaktside & slideshow.

5 sider dansk, engelsk og tysk. i alt 15 sider
Flot design, professionelle billeder og god struktur. Kr. 6.000,- én gang for alle.
Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med 5 menupunkter, der er 100% klar til at blive lagt op. Der er beskrivelse og fotos på forsiden og prissiden, hvor der også er en BOOK-knap, hvis du er tilmeldt hos www.booking.com.
På profilsiden er der plads til foto af dig/jer samt beskrivelse. På kontaktsiden vil der være en formular, hvor gæsterne kan sende en forespørgsel til dig - og der vil være et kort, så gæsterne kan se, hvor du bor, ligesom der er rutevejledning. På slideshow-siden kan du vælge om du vil vise fotos fra din egen B&B, eller du vil vise seværdigheder fra omegnen. Kontakt data til dig vil stå i bunden af hjemmesiden.

Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside.. Med i prisen får du designskabelon, 5 færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er.

 

 bb1a

 


Firmaside i 3 versioner.

Version 1: 13 sider med undermenuer i 2 niveauer
 inkl. slideshow Kr. 6.000,- én gang for alle.
Version 2: 7 sider med undermenuer i 1 niveau
inkl. slideshow og medarbejder-galleri Kr. 4.000,- én gang for alle.

 Version 3: 4 sider uden undermenuer

inkl. slideshow og medarbejder-galleri Kr. 2.500,- én gang for alle.

Flot design, professionelle billeder og god struktur. Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med menupunkter og artikler, der er 100 % klar til at blive lagt op.
Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside. Med i prisen får du designskabelon, færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er.

 

firma1c
 

Firmaside i 2 versioner. 3 sprog.

Version 1: 4 sider på 3 sprog
 inkl. slideshow & foto-grid Kr. 6.000,- én gang for alle.
Version 2: 5 sider på 3 sprog
inkl. forside-grid og slideshow Kr. 7.500,- én gang for alle.

 

Flot design, professionelle billeder og god struktur. Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med menupunkter og artikler, der er 100 % klar til at blive lagt op.
Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside. Med i prisen får du designskabelon, færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er. (seværdigheder/slideshow kan udskiftes med medarbejdergalleri)


 firma2a

Firmaside kun på dansk.

Version 1: 5 sider 
 inkl. slideshow Kr. 3.000,- én gang for alle.

Helt enkelt  design, professionelle billeder og god struktur. Du får en fuldt færdig designet hjemmeside med menupunkter og artikler, der er 100 % klar til at blive lagt op.
Du får et CMS-baseret system i Joomla, hvilket betyder, at du selv kan rette og skifte nogle billeder på din hjemmeside. Med i prisen får du designskabelon, færdige grundsider, fotoredigering, tekst på dansk ud fra dine egne beskrivelser samt auto-oversættelse til engelsk og tysk. Vores system programmør hjælper jer i gang med systemet. Tekst og fotos leveres af jer eller vi bruger de på jeres nuværende hjemmeside, i den kvalitet de findes og er. (seværdigheder/slideshow kan udskiftes med eget galleri)


 bb3